Company (formulär)

Företag

SoftPlan 2.0 var varje databas ett företag, nu i SoftPlan 3.0 kan du skapa valfritt antal företag i en SoftPlan-databas. Varje företag har sina egna produkter, projekt och ärenden.

Om du har tillgång till fler än ett företag i databasen du loggar in på, så kommer du att få upp en dialog där du kan välja företag, efter att du har loggat in. Du kan bara vara inloggad i ett företag åt gången, du kan dock starta en ny instans av SoftPlan och logga in på ett annat företag där, men det är väldigt lätt att byta företag genom att klicka på login-knappen i SoftPlan, så det är oftast inte nödvändigt att starta en ny instans.

Ett företag måste ha ett namn, kan ha en kommentar, och kan ha valfritt antal användare från användarregistret kopplat till sig. Varje kopplad användare har dessutom en specifik roll kopplad till sig i respektive företag. Det innebär att du kan ha den fasta rollen Power user i ett företag, medan du har den fasta rollen Viewer i ett annat företag i samma databas, och slutligen kanske inte ens access till ett tredje företag.

Företag
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.