Project selector

I projekturvalet (Project selector) ser du alla projekt som är upplagda i företaget du är inloggad på, båda aktiva och inaktiva projekt.

Här kan du välja vilka projekts ärenden du vill se i ärendelistan. Genom att högerklicka på ett projekt och välja Select [project name] så blir det projektet blåmarkerat och dess ärenden syns nu i ärendelistan. Alternativt kan du markera projektet och trycka på snabbtangenten F6 för att göra samma sak.

Genom att högerklicka på ett projekt och välja Select [project name] (+subprojects) så blir det projektet och alla dessa underprojekt blåmarkerade och alla dessa projekts ärenden syns nu i ärendelistan. Alternativt kan du markera projektet och trycka på snabbtangenten ShiftF6 för att göra samma sak.

Genom att välja Clear selection (show all) så rensar du alla valda projekt.

Genom att högerklicka på ett grönt projekt (projekt som tillåter inmatning av nya ärenden) och välja Create new task in [project name] så får du upp en undermeny med alla aktiva produkter som tillåts i det aktuella projektet. Om projektet inte har några tillåtna produkter, så visas alla aktiva produkter för det aktuella företaget.

Från denna popupmeny kan du också välja att läsa om alla projekt från databasen, vilket kan behövas om ett projekt precis har lagts till eller förändrats av en administratör.

Print [project name] skriver ut projektrapporten för det aktuella projektet.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.